Mystery Vakantiewoning

Mystery vakantiewoning                                                    Direct boeken

Kies voor een Zo Texels Mystery Stay!

Hou jij van verrassingen en sta jij open voor wat avontuur? Dan dagen wij je uit voor een Mystery Stay op Texel! Je bepaalt zelf wanneer je komt en je weet wat de kosten zijn, maar je weet niet in welke accommodatie je verblijft. Dat blijft een verrassing tot vlak voor vertrek!

Natuurlijk wordt het leuk, want alle accommodaties van Zo Texels zijn bijzonder. Ieder met hun eigen karakteristieken en extraatjes. De woning die wij voor je reserveren is bestemd voor maximaal vier personen en heeft minimaal twee slaapkamers. Verder verklappen we je niets. Dat maakt de voorpret alleen maar groter, want waar op Texel kom je terecht? In het dennenbos, aan de rand van een natuurgebied of dichtbij een dorpscentrum? Het kan allemaal.

Deze manier van vakantie vieren is anders dan anders en daar houden wij van Zo Texels erg van: weg van de gebaande paden en op zoek naar ervaringen en belevenissen die je niet vindt in de vakantiebrochures; wij willen jou een unieke Texelervaring bieden.

Het Mystery Stay-arrangement wordt aangeboden voor een vaste prijs. De kosten voor een lang weekend (vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur) bedragen € 260,-. Voor een midweek (maandag vanaf 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur) betaal je € 220,-. Blijf je liever de hele week? Dat kan ook. Dan betaal je € 320,- (vrijdag 16.00 tot vrijdag 10.00 uur). Deze prijzen zijn inclusief bijkomende kosten zoals toeristenbelasting, schoonmaak, heffingen, service- en energiekosten en exclusief € 15,- reserveringskosten voor VVV Texel. Een borgsom vragen wij niet.

Zo'n drie dagen voor de aankomstdatum ontvang je de adresgegevens van je bestemming en de naam van de logiesverstrekker.

Dit bijzondere initiatief geeft je de gelegenheid om voor een scherpe prijs het mooie Texel op je eigen manier te ontdekken. Wij helpen je daar graag bij met onze persoonlijke tips. Aan de Mystery Stay doen uiteenlopende accommodaties mee. Daarom is het niet mogelijk om vooraf een voorkeur aan te geven. We kunnen niet garanderen dat een accommodatie huisdiervrij of rookvrij is of geschikt voor mindervalide gasten.

Dit arrangement is te boeken via www.texel.net object-nummer 7370.

 

Direct boeken