Onvergetelijk eilandervaringen

Onvergetelijke eilandervaringen

De kern van Zo Texels is je een onvergetelijke ervaring mee te geven. Ervaringen die je thuis of op het werk meteen wilt vertellen. Waar je vol van bent en die aansluiten op jouw belevingswereld. Om die ervaringen te bieden heb je gastvrouwen en -heren nodig die bereid zijn zich te verdiepen in jouw interesses, jouw gevoel, jouw behoeften. Dat is Zo Texels.

Het gaat bij Zo Texels vooral om het aanbod wat niet direct in de VVV brochure is terug te vinden. Het wordt voor jou op maat gemaakt. Ben je geïnteresseerd in de historie en de cultuur op Texel? Zou het dan niet leuk zijn wanneer jouw gastvrouw je in contact brengt met iemand van de historische vereniging en bij de open haard ’s avonds verhalen over vroeger te horen krijgt. Of heb je het erg druk op je werk?

Zou het dan niet heerlijk zijn op Texel tot rust te komen door met een Texelaar het Wad op te gaan om oesters te zoeken? Of met de boer mee te gaan de koeien ophalen en meehelpen met melken? Of met het bereiden van echte Texelse producten?

Wat voor ons Texelaars dagelijkse kost is, kan voor jou een unieke ervaring zijn. Als het maar is afgestemd op waar jij behoefte aan hebt. Een gastheer die veel mensen op het eiland kent, kan hier op eenvoudige wijze een grote rol vervullen. Door oprecht geïnteresseerd te zijn naar jou, en tijd en persoonlijke aandacht aan je te besteden. Dat is Zo Texels.