Zo Texels iets voor jou?

Goed gastheerschap tref je op Texel op heel veel plekken aan. Toch zijn er wel verschillen. Je kunt je voorstellen dat goed gastheerschap in een kleinschalige appartementenboerderij of bed & breakfast er anders uitziet dan bij een grotere camping of bungalowpark.

Het één is niet beter dan het andere, maar wel anders. Persoonlijke aandacht van de eigenaren, de tijd om een kop koffie of een Texels biertje of likeurtje met je te drinken en met je mee te denken om van jouw verblijf een unieke ervaring te maken. Dat is Zo Texels . En daarom kan Zo Texels ook alleen worden aangeboden door kleine, lokale bungalowverhuurders, boerencampings en bed & breakfasts.

De gastvrouw of –heer neemt dus de tijd om met je te onderzoeken welke activiteit op Texel jouw verblijf tot een onvergetelijke ervaring gaat maken. Zonder verplichtingen. Trek je liever je eigen plan, dan is dat natuurlijk ook prima. Maar het zou zomaar kunnen dat je verrast wordt door een origineel aanbod.

Dat de gastheer in alle vroegte met je meegaat naar het strand om te jutten, of je gastvrouw jou de weg wijst naar het meest afgelegen bosje op Texel, waar je nog echte stilte hoort. Of ga eens mee naar de Waddenzee met de Oesterman, om zelf oesters te rapen en meteen op te eten. Verser kan niet!